Česta pitanja

info@huhu.ba

 

HuHu mobilna aplikacija pruža novo iskustvo online kupovine i korištenja mobilnih rješenja za jednostavnu, brzu i sigurnu kupovinu najčešće korištenih servisa u Bosni i Hercegovini. Radi se o multifunkcionalnoj aplikaciji koja integriše usluge Top-Up, OLX, Nextbike i Parkmatix.
Jednostavno preuzmi aplikaciju sa AppStore-a ili Google Play-a i spreman si za korištenje u samo nekoliko sekundi.
Postoje tri načina da se registruješ: unosom email adrese i šifre, ili putem Facebook i Google naloga. U posljednja dva slučaja, potrebno je postaviti posebnu šifru nakon registracije, obzirom da će ti trebati poslije za korištenje aplikacije.
Sljedeći servisi su trenutno dostupni:

* Top – up: servis namijenjen za kupovinu kredita za prepaid korisnike svih mobilnih operatera u BiH

* Parkmatix: plaćanje javnih parking mjesta u Sarajevu – KJKP Rad

* OLX kredit: kupovina vaučera u svrhe oglašavanja na www.olx.ba

* Nextbike: vaučer za tvoju narednu vožnju biciklom

Odaberite servis i količinu koju želite platiti, nastavite do forme za plaćanje i unesite tražene podatke o kartici. U HuHu aplikaciji možete sačuvati informacije o MasterCard kartici lako i sigurno, tako da ne morate ponavljati unos kartičnih podataka prilikom narednih plaćanja.
Servise unutar HuHu aplikacije možete platiti bilo kojom MasterCard, Maestro ili Visa karticom koje izdaje bilo koja banka.
Možeš da dodaš i sačuvaš više od jedne Mastercard kartice prilikom plaćanja servisa. Unesi tražene kartične podatke , označi “Zapamti me” dugme i tvoja kartica je sačuvana za sve naredna plaćanja koja obavljaš brzo i sigurno!
HuHu vodi računa o tvojoj sigurnosti i ona će uvijek biti naš prioritet. Brigu o finansijskim i kartičnim podacima prepustili smo Monriju, jednom od najboljih. 
Monri Payments Platforma je razvijena u skladu sa smjernicama kartičarske industrije i globalnih platnih sistema (Mastercard, Visa) i omogućava jednostavnu, sigurnu i brzu obradu transakcija platnog prometa putem financijskih kartica. Sistem za obradu transakcija je certifikovan za PCI DSS Level 1 certifikat i garantuje bezbjednost kartica, kako njihovim korisnicima, tako i trgovcima.
Detalje profila uvijek možeš uređivati u odjeljku "Profil". Unutar ovog dijela aplikacije možeš promijeniti ime, adresu, email, kao i pristupni kôd za aplikaciju. Izaberi polje koje želiš promijeniti i unesi nove informacije. 
Imaj na umu da nakon što jednom potvrdiš svoj identitet, nećeš moći promijeniti ime ili datum rođenja u aplikaciji.
Odgovore na često postavljana pitanja možeš naći ovdje, u HuHu Centru za podršku. Ako odgovor na tvoje pitanje nije među navedenim, naš tim za podršku korisnicima je spreman pomoći. 
Pitanje nam možeš poslati na email: info@huhu.ba.